Home Montare vase wc
Montare vase wc
Montare vase wc PDF Imprimare Email
Montare vase wc
Scris de mihaela86   
Marţi, 12 Iulie 2011 14:02

O montare de vas wc este o operatiune care poate fi realizata chiar si de catre o persoana neexperimentata in instalarea de obiecte sanitare. Orice montare de vase wc este simpla de realizat, mai ales in cazurile in care aveti si materialele si echipamentele necesare. Atunci cand cumparati vase wc sunt livrate impreuna si toate accesoriile necesare, de exemplu alaturi de vasele de wv, de rezorvoare sunt livrate si armaturi pentru vase wc.

In acest fel orice montare este mai simpla. Durata de montare de vase wc este relativ scurta. O montare de vase wc se face folosind dibluri speciale acoperite de capace ornamentale. La o montare de vase wc de cele mai multe ori subiectul principal este rezervorul vasului wc. Acest rezervor mai poarta denumirea si de bazin si are o montare destul de accesibila. Intreg procesul de montare vase wc depinde de montarea rezervorului.

Rezervorul este bazinul in care se acumuleaza si se stocheaza apa care urmeaza a fi folosita in procesul de spalare al toaletei. In functie de ce modele de vase wc exista, se realizeaza si aceasta montare de vase wc. In functie de tipul de bazin si de vas se realizeaza si o montare de vase wc. Bazinul sau rezervorul poate fi montat direct pe vasul de toaleta, sau poate fi montat pe perete, deasupra vasului, la inaltime sau la semiinaltime.

In Statele Unite ale Americii si in multe locuri din Canada este raspandita acea montare de vase wc pe perete, unde rezervorul este situat deasupra vasului wc. In Europa sunt din ce in ce mai populare modalitatile de montare de vase wc unde rezervorul este situat pe vasul wc. Cu toate acestea multi sustin ca o montare de vase wc cu rezervorul pe perete da o presiune mai puterica jetului de apa.

Cea mai grea parte din o montare de vase wc este chiar montarea vaselor. Acest lucru se datoreaza faptului ca vasele de wc sunt mai grele, iar suruburile din podea trebuie potrivite
cu gaurile de la baza vaselor. Fiind grele, vasele de wv se manevreaza cu greutate ceea ce creste riscul lovirii sau zgarierii in montare de vase wc. Odata crapate, vasele wc nu mai pot fi folosite. Acesta este un motiv in plus pentru care sa achizitionati vase wc din materiale de calitate, rezistente si durabile.

Ultima actualizare în Miercuri, 13 Iulie 2011 07:43
 


Sondaje

Au fost utile informatiile de pe acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com